­čöŐ Glavni grad je danas objavio (28/04/2021) javni poziv za besplatnu izradu 100 web sajtova za sve zainteresovane privrednike u Podgorici.┬áSlo┼żena epidemilo┼íka situacija, koja traje ve─ç du┼że od godinu dana, ote┼żala je poslovanje kompanijama, kako u Podgorici, tako i ─Źitavom svijetu, pa je Glavni grad je u ┼żelji da pomogne privrednicima da lak┼íe prevazi─Ĺu ovaj te┼żak period, odlu─Źio da besplato izradi 100 web sajtova┬áza sve zainteresovane privrednike u Podgorici.

Sve informacije su dostupne na web sajtu┬áwww.100sajtova.me┬áputem kojeg ─çe zainteresovani mo─çi da se prijave u roku od 15 dana. Sajtove ─çe izra─Ĺivati zaposleni u Centru za informacioni sistem Glavnog grada, a ova podr┼íka obuhvata i zakup domena i hosting za period od godinu dana. Procijenjena vrijednost izrade 100 web sajtova, sa svim dodatnim segmentima iznosi oko 100.000 eura.

Vjerujemo da ─çe kompanije koje dobiju ovaj vid podr┼íke lak┼íe prevazi─çi krizu u kojoj se nalazimo, imaju─çi u vidu ─Źinjenicu da nam digitalizacija u ovom trenutku daje mogu─çnost savladavanja fizi─Źkih barijera i generalno olak┼íava poslovanje.

­čÄĄIzjava direktora Centra za informacioni sistem dostupna je na sljede─çem linku:  https://www.youtube.com/watch?v=ttux-72TFBg